Tuesday, March 3, 2009

Kurang ajar!!!!!

Kenape manusia sekrg ni makin kurang ajar ea... why??? kurang ajar dieowg bukan bertempat lak 2.. aq bengang ble spesies camni wujud dlm hidup aq.. aq tak leh tahan gle ble smeone yg aq kenal rupe-rupenyer salah sorang member "persatuan kurang ajar" ni.. benci ar...

semua berlaku semalam... aq n 2 owg lagi makhluk tuhan ni decide ar nak masuk some competition.. then after discuss kteowg setuju ar.. then sowg budak ni tye aq nk masuk ke tak cmpetition 2 then aq tak layan n wt tak dengar cos aq mmg tak nk die join group aq cos die tu cerewet sikit... then, pagi hri selasa 2(* mod aq mmg ok gle ar...*hepy) tetiba je die dtg kat aq then nak marah n tengking2 aq...(*bad mood) mse tu aq mmg tak sangka gle ar yg selama nie aq sangkakan die ni kwn aq sanggup marah aq sampai camtu... siap perli aq gy.. siut ar... aq terkejut tahap maxsima ... tak sangka perangai die camtu... tahun lepas aq baek gak dgn die, mse aq kwn dgn die ade gak owg ckp kat aq perangai die ni mcm tu la..mcmni la... aq tak cye cos die baek je dgn aq.. aq terima byk gak laporan ttg perangai die tapi aq wat dek* je... so, skunk ni bru aq cye korg ckp.. sory ar u guys..,aq bkn tak cye tpi cume tak de bukti... yang paling aq tak than nyer bler budak tu marah aq then sowg member aq yg join group aq, nangis... mne bleh than bro... aq pe lagi kutuk seranah ar die dlm ati.. mse tu rse nak fight blk die tpi die cepat ngat bla dri situ.. berasap telinge aq dgr die ckp... bleh die perli aq...(*tak sangka...totally tak sangka..) tgk je muke cam baek rupenyer busuk ati... nampak sgt die jealous aq ambik sowg member bru join group aq..mentang2 ar aq ambik die join aq pye group 2 tahun b'turut2 die senang2 je nak pakse aq suh ambik die.. Rmai member aq anti dgn perangai die yg ske pakse owg laen...^%$%$#$%#(*benggang) at lease sopan ar sikit perangai tu... cam nak suh aq jadi musoh ko je... pe hal????!!!!!! aq tak suke nak cri2 gado dgn member sinri ni.. tapi stu je ar aq nk bgtau, aq paling menyampah+benci+jelek dgn owg yang kurang ajar...
agak2 ar nak marah tu... tgk ar spe owg yang ko marah tu... musuh ke member???... klu betul engko nk suh aq jdi musuh ko tak pe.. aq ikut ko je sbb ko yang mulekn dule... spe suh mrah2 owg.. ARrrrGGHHhh!!!! benci ar... knp perangi ko camtu ar... langsung tak care prasaan member sinri.. stu lagi kes yang aq tak puas hti dgn ko, knp ko tak nak dgr lu mse aq nak ckp knp ko tak leh join???? dgr la lu... nampak ngat perangai ko yang kurang ajar tu... ko wat ikut perasaan n kepala ko je kan.. (*emo)

buat aq menyampah je tgk muke ko ble aq t'serempak dgn ko kat skulah...(*meluat) aq tak thu ar ko spesies ape klu ko tak reti lgi nak minta maaf ngan aq n geng2 aq... Ishishish...seriusly aq tak suke environment nie.....

3 comments:

  1. yg ats 2 qlh..qlh gne id mak..hehe

    ReplyDelete
  2. owh.. debo lok... igatkan mak qlah.. kehkehkeh.. mmg ar...

    ReplyDelete